Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur mycket är en ersättning vindruta för en Bowrider båt ?

En bowrider stil båt har sittplatser på däck i V-bädd av båten . Precis som namnet antyder , passagerare rida på " bågen " i dessa säten . Båten stil är ett populärt nöje och ski båt . Om du behöver byta en vindruta för din bowrider båt och är nyfiken på priset finns det tre olika sätt att få en ersättare vindrutan på olika prisnivåer . Saker du behöver
storlek Bowrider båt eller serienummer
Visa fler instruktioner
1

Utrusta dig med din båt märke, modell och storlek . Också skriva ner serienumret på båten - hittades nära gasreglaget och styrning fjärdedelar av båten . Använd den här informationen för att ge till båt mekanik och butiker kropp för en offert på en vindruta . Som en generell utgångspunkt , räkna en ny ersättare vindrutan kommer att köra mellan $ 400 till $ 550.
2

Beräkna en kostnad av ca $ 50 till $ 100 för en begagnad vindruta utan arbete i en affär . Shop varierar men är oftast runt 70 dollar per timme och en vindruta installationen är 1,5 till 2 timmars tid .
3

betala uppåt på $ 1000 för ett skräddarsytt vindruta för din bowrider stil båt . Anpassade vindrutor kostar mer eftersom de kräver arbete och material som skall skäras och modelleras till båtens exakta beslag .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104217.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.