Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Kostnad Problem i byggandet av ett fartyg

Problem på olika ställen i ett fartygs konstruktion kan vara kostsamt för byggare. Frågan om kostnaderna gäller fartyg i alla storlekar, och budgeten överväganden är alltid en faktor. I vissa fall kan gå över budget orsaka att hela projektet ska skrotas om det inte finns några medel att fortsätta. Alla inblandade i processen att bygga skeppet måste hålla upp med kostnader för just deras avdelning för att säkerställa detta inte händer. Design
p Det kan vara stora problem med anknytning till fartygets designprocessen. Företag i uppdrag att utforma fartyg kan ha förseningar som lägger till kostnaderna. Förseningar kan komma från situationer som utfärdar datorprogram eller data problem lagring på grund av projektets storlek. Planera för installation av system och verktyg på fartyget måste innehålla utsläppsrätter för förändringar som kan uppstå under processen.
Plats

Placeringen av byggarbetsplatsen kan köra upp kostnaderna. Ett kallt klimat kan leda till vädret förseningar, vilket kan leda till ekonomiska problem. Om material och komponenter som behövs för att bygga fartyget måste resa långa sträckor för att nå byggarbetsplatsen, detta också kommer att öka kostnaderna. Labor kostnader kan variera kraftigt beroende på läge. Att bygga ett fartyg i ett främmande land kan spara pengar på arbete och skatter, men dessa vinster kan kompenseras av det belopp som spenderas för transport av material till webbplatsen och kostnaden för leveransen av den färdiga fartyget till köparen.


Material

En ändring i valet av material under byggprocessen kan beläggas med extra kostnader. Även oförutsedda frågor som rör försörjningstrygghet gör de material som behövs otillgängliga under byggtiden kommer att påverka kostnaderna. Alla byggmaterial måste kunna uthärda elementen fartyget kommer att komma i kontakt med, såsom salt vatten, så en otillgänglig objekt inte nödvändigtvis kan ersättas med en billigare substitut. Stål är ett framstående material för militära fartyg, medan glasfiber och trä används ofta för mindre civila fartyg. Kostnaden kan bli högre för trä eftersom trä som håller sig väl i den marina miljön, såsom teak och mahogny, inte bara är dyrt utan också behöver behandling för att tåla att vara i vattnet hela tiden. Addera Elektronik

Många kostnads-relaterade problem är möjliga vid installation banbrytande combat-relaterade system för militära eller elektroniska styrsystem för både militära och kommersiella fartyg. Elektroniska system kräver testning efter montering för att avslöja eventuella fel. Om systemet inte fungerar korrekt, kommer ytterligare kostnader att bli nödvändigt att ersätta systemet eller genomföra en redesign eller reparation av utrustningen.
Labor

Yrkesarbetare sådana som svetsare och tillverkare är en del av varje fartygs konstruktion budget. Dessa typer av arbetare tjänar i allmänhet mer än minimilönen. Felaktig schemaläggning av timmar eller jobb rush kan leda till övertidsersättning, vilket är dyrt för företagen. Förlust av arbetstagare på grund av byggandet förseningar, samt att anställa extra arbetskraft för att skynda på processen och ta igen förlorad tid, kan ha en betydande inverkan på projektets budget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104759.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.