Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

1996 Seadoo HX Specifikationer

Bombardier Recreational Products, en off-shoot av kanadensiska konglomerat Bombardier, är ansvarig för produktionen av alla Bombardiers fritidsfordon. The Sea-Doo linje av vattenskotrar har blivit en av de ledande vattenskotrar (PWC) linjer i branschen, och join s Kawasakis Jet Ski och Yamahas WaveRunner som nästan synonymt med PWC. Den 1996 Sea-Doo HX är ett exempel på denna linje som markerar många av de tekniker som har hjälpt Sea-Doo blivit en så stark kraft i PWC branschen. Motor

1996 Bombardier Sea-Doo HX är utrustad med Bombardiers Rotax 717 motor. Denna 718 cc inline tvåcylindriga motorn är utrustad med öppen krets kylning, vilket möjliggör direkt flöde från stråldriftsaggregat att kyla motorn. Denna motor är utrustad med två Mikuni BN-38I membran-typ förgasare och en roterande ventil induktion systemet. Denna motor använder en rörlig ränta systemet oljeinsprutning, och en kugghjulsdriven olja insprutningspumpen. Cylinderloppet i denna motor mäter 82 mm, och har en 68 mm slaglängd. Kompressionsförhållandet på denna motor är 6,2 till en.
Framdrivningssystem

1996 Sea-Doo HX använder en Bombardier Formula Pumpsystem rymdflygsteknik. Detta system använder ett axiellt flöde enda pumpsteg stråle. Denna framdrivningssystem erbjöds med en direkt kraftöverföring, eller en delad FR och RR transmission. Överföringen använder en drivande klokoppling med en gummikudde. Pumphjulet drivs i moturs riktning, och mäter 139,5 mm i diameter. Denna jet pump är kapabel att producera 46,8 hästkrafter.
Material

skrov 1996 Sea-Doo HX är tillverkad av ett kompositmaterial, medan inloppslucka är tillverkad av aluminium. Impellern hölje är tillverkat av plast. Luften insugsljuddämparen är tillverkad av termoplast, medan med ljuddämparen är tillverkad av aluminium. Flamskyddet är gjord av flerskiktade tråden skärmen. Både bränsletanken och oljeinsprutning reservoar är gjord av polyeten. The 1996 Sea-Doo HX är 107.5 inches lång, 33,5 inches bred
Mått & Kapacitet

, och 38,2 inches hög. Den har en torrvikt på 390 £, och rymmer en maxlast på 250 lb inklusive föraren och 22 lb bagage. Den säkra maximala antalet förare som helst är en, föraren. Bränsletanken rymmer sju liter vanlig blyfri bensin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103897.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.