Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man installerar ett Teleflex bränslemätare

Teleflex bränsle enheter som används i båtar, berätta exakt hur mycket bränsle som finns i tanken. Om din nuvarande enhet bär ut och visa felaktiga mängder bränsle, då är det dags att byta. Den Teleflex Enheten är enkel att installera, så du verkligen bara byta ett stycke för en annan. Det finns några enkla ledningar och lödning som behöver göras, men det finns inte någon omfattande kabeldragning. Saker du behöver
Philips skruvmejsel
Silvertejp
Avbitartång
Lödkolv
Löd
Visa fler instruktioner
1

Skruva av skruvar runt din nuvarande bränslemätare med en Philips-skruvmejsel, dra sedan långsamt ut enheten. Det finns fyra kablar dragna till enheten. Wrap tejp runt varje stycke och med en markör, skriva ett brev på tråden för att hjälpa dig att organisera dem.
2

Ta bort trådarna från gamla bränslemätare genom att skära bort dem med avbitare. Skär dem längst ut på spetsen, närmast till enheten.
3

Använd lödkolv och lödtenn att fästa trådarna till Teleflex enheten. Ledningarna måste vara i samma placering, så om det fanns en tråd längst till vänster, lod att tråden längst till vänster av Teleflex enheten.
4

Skjut de lödda trådar i båtens instrumentbräda och dra åt skruvarna för att fästa Teleflex bränslemätaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104206.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.