Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Stingray båttrailer Specifikationer

The Stingray tillverkaren inte producerar eller levererar släpvagnar med sina båtar. En Stingray återförsäljare kan föreslå en jämförbar släpvagn, såsom LoadRite släpvagn, när båten är köpt. Trailern ska ge maximalt stöd och möjliggöra säker och enkel sjösättning och återhämtning. Trailern typ och storlek kommer att bero på storleken och vikten hos båten, liksom storleken på dragfordonet. Båt Storlek och vikt

Enligt en Chesapeake Stingray återförsäljare, är den mest populära båt Stingray 195FL. Den Stingray 195FL har en längd av 19 meter och en torrvikt av 2672 kg.
Trailer Längd

att beräkna längden på släpet behövs, mät båt längs centrumlinje från fören-öga mot akterspegeln. På en 19-fots Stingray båten bör trailern vara ca 18-1/2 till 19-1/5 fot. Mätningen omfattar tungan av trailern.
Viktfördelning och Kapacitet

Trailern bör vara balanserad. Ladda släpvagn med 60 procent av den last vikt i fronten. Den bakre delen av släpvagnen bör endast bära omkring 40 procent av lastvikten. För att beräkna kapaciteten båttrailer, lägg vikten på båten, motorn och en full bränsletank. Lägg också till vikten av fulla vattentankar och personlig utrustning till beräkningen. Välj en släpvagn med nästa högsta kapacitet rating till din beräkning.
Bromsar och lampor

bromsar på släpfordon varierar med varje stat. Men de flesta trailer distributörer rekommenderar utrusta vagnen med bromsarna. Statliga lagar använder en Gross Rating Vehicle Weight (GVWR) för att avgöra vilka krav släpfordonsbroms. Den GVWR motsvarar den sammanlagda vikten av personlig utrustning, trailer och båt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104060.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.