Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Båtturer till Useppa Island, Florida

De pittoreska vita stugor och frodig vegetation av Useppa, en privat ö som ligger i sydvästra Florida, gör det en vacker destination. Att bo på ön, måste du köpa en exklusiv medlemskap att ansluta Useppa Island gemenskap och du måste äga ett hus på ön. Annars är det enda sättet att besöka på en båttur. Privata båtar får inte angöra öns småbåtshamn såvida fartygen tillhör en medlem i klubben. Cruise Företag

Captiva Cruises erbjuder den enda dagliga båttur till Useppa. Varje kryssning avgår klockan 10 och återvänder vid 3 PM och med januari 2011, var arvoden för tur och retur $ 35 för vuxna och $ 20 för barn. Bokningar måste göras minst en vecka före avresan. Kryssningar avgår från antingen McCarthys Marina eller South Seas Island Resort på Captiva Island. Den berättad kryssning till Useppa tar drygt en timme. Väl på ön, du har två timmar att utforska och njuta av en måltid.
Private Charters

en privat charter båt kryssning erbjuder ett annat sätt att njuta Useppa. Capital Cruises erbjuder cocktails, smårätter och levande underhållning. Kryssningen Företaget kan också ordna en mottagning när du når Useppa, inklusive en kaj mussla bakar, en ö luau, eller en formell måltid på en Useppa restaurang.
Årliga resor

Boca Grande Historical Society ger en årlig båttur till Useppa. Den årliga resan sker oftast i januari och fokuserar på öns historia med besök på Collier Inn och Barbara Sumwalt museet. En buffé lunch på ön ingår och gratis vin serveras på returresan.
Sightseeing

Naturälskare kommer att vilja gå direkt till Rosa Promenade. Strandpromenaden vägen kantas arching banyantrees och tusentals exotiska växter, inklusive natt-blommande cereus växter. Håll utkik efter de gopher sköldpaddor som kallar ön hem. Den Useppa Island Club historiska samhället kommer att hjälpa dig att lära mer om öns förflutna. Du kan också hyra en kajak eller båt för att paddla runt ön.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104160.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.