Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man rapporterar en båt ramp som behöver repareras

En båttur är ett roligt sätt att tillbringa tid i naturen. Många människor använder båt ramper för att lasta och lossa sin båt i vattnet. I allmänhet båt ramper bibehålls och tillgängliga för allmänheten. Men ibland en båt ramp behöver repareras och det kan vara frustrerande och möjligen farlig lastning och lossning din båt på en skadad ramp. Lyckligtvis kan du rapportera en trasig båt ramp så det kan vara redo för nästa användare. Instruktioner
1

Kompilera så mycket information som möjligt om den trasiga båt ramp. Till exempel, ta reda på dess plats och det datum då båten rampen först sågs som behöver repareras. Ta bilder för att dokumentera omfattningen av nödvändiga reparationer.
2

Sök efter kontaktinformationen för avdelningen för naturresurser ligger i delstaten med den trasiga båten rampen. Använd ButlerWebs hemsida för att hitta telefonnumret till statens kontor. Klicka på lämplig stat att riktas till dess Department of Natural Resources hemsida. När riktad, klicka på "DNR Kontaktuppgifter" länken för att hitta den direkta telefonnummer. Addera 3

Kontakta statens Department of Natural Resources kontor för att rapportera brutna båt ramp. Förklara situationen och ge telefonen representativ med den information du sammanställs så att han kan få båten rampen inspekteras och repareras. Be om ett ärendenummer och namnet på den person som arbetar på fallet så kan du maila några relevanta bilder och följa upp ärendet.
4

Email bilder av trasiga båt ramp. Skicka bilder på båten rampen som behöver repareras till företrädaren så hon kan bedöma omfattningen av skadorna och hjälpa bestämma nästa tillvägagångssättet. Detta kommer att visa sig mycket användbart oavsett avdelning, är privata företag eller person som ansvarar för reparationsarbetet.
5

Kontrollera status av båten rampen. Kontakta avdelningen för naturresurser inom ett par veckor för att ta reda på om båten rampen har reparerats eller planeras för reparation. Be att få tala med en representant som arbetar med ärendet. Kontrollera att du har ditt ärendenummer tillgängliga att ta reda på dess status.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104703.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.