Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Instruktioner för att installera båt säten i en aluminiumbåt

aluminiumbåtar har länge varit valet av många sportfiskare på grund av deras billighet. Förutom montering flesta någon budget, aluminiumbåtar är också populärt eftersom, till skillnad från stora bas båtar, de har förmågan att resa i grunt vatten och är extremt portabel. Medan aluminiumbåtar har många positiva egenskaper, de har sina nackdelar. Sitter på en aluminium bänk för en god del av dagen kan lämna sportfiskare känslan trött. Installera båt säten med dyna och ryggstöd ska bekämpa trötthet och låta fiskaren att njuta av fler timmar på vattnet. Saker du behöver
Måttband sits
Båt med monteringsverktyg
Boat sits svängbygeln
skiftnyckeln
Tänger
Marker
Visa fler instruktioner

1

Bestäm minsta fritt utrymme för varje båt sätet med hjälp av ett måttband. Mät undersidan av en båt säte från dess centrum till dess längst undersida punkten. Detta är det minsta avstånd som varje sittplats måste kunna rotera 360 grader.
2

Bestäm antalet båtar platser som kommer att installeras i aluminiumbåt. Var noga med att tillåta det minsta fria utrymmet för varje sittplats ska kunna rotera.
3

Montera varje båt plats till en båt seat svängbygeln följer sätets tillverkarens anvisningar med hjälp av en skiftnyckel , tänger och medföljande hårdvara.
4

Rita en liten prick på bänkarna i aluminiumbåt för varje sittplats du planerar att installera. Punkten representerar mitten av båten sätet. Återigen, se till att göra det möjligt för de minsta fria utrymmet för varje sittplats att svänga.
5

Placera en båt sits med båt sits svängbygeln över varje punkt så att båten sätet svängbygeln grenslar aluminium bänk . Rikta in sätena så att var och en är centrerad över motsvarande prick.
6

Fäst varje båt säte på plats genom att dra åt vingmuttrarna på de svängbara båt sits klämmor med fingrarna.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104365.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.