Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Specifikationer för Mercruiser 135

The Mercury Marine Worldwide företaget tillverkar Mercruiser raden av båtlivet motorer. Företaget startade ursprungligen som Kiekhaefer Corporation 1939 och har utvecklats till ett namn som är erkänt över hela världen inom marin tillverkning. Bland de motorer som tillverkas av Mercury Marine Worldwide är Mercruiser 135. Hästkrafter, cylindrar och driver

Mercruiser 135 producerar 135 hästkrafter när man kör på 99.3 kW. Med ett helt öppet gasspjäll, kör motorn mellan 4.400 rpm och 4800 rpm. Den har fyra cylindrar i en inline-konfiguration, en cylinderdiameter x slaglängd på 4.00 inches x 3.60 inches och ett kompressionsförhållande på 9:03:01.
Bränsle, tändning och motorstyrning

Motorn körs på blyfri 87 oktan bränsle. Bränslet levereras genom en dubbelpump vattenkyld modul med en vattenseparerande bränslefilter. Den har en multi-port elektroniskt bränsleinsprutningssystem och ett enda stycke järn intag-grenrör med en 2,20 tums spjällhus för motorns induktion. Motorn styrs av en PCM 09 med Smart Craft CAN kapacitet, OBD-M diagnostik och två sensorer syre.
Laddning, kylning, avgassystem och Drain Systems
< p> Motorn körs på en 65 amp, 917 watt generatorn. Den har en termostatstyrd raw vattenkylningssystem och en EDP belagd järn grenrör med en torr-gemensamt armbågen. Motorn är utrustad med snabbkoppling avloppsslangar som har en flush drag.
Olja, kraftöverföring, övervakningssystem och vikt

Mercury rekommenderar att Mercruiser 135 använda 20W-40, NMMC FC-W nominell syntetisk motorolja. Motorn har en v-rem drivsystem och flera vårdnadshavare indikatorer system som varnar ägaren av lågt oljetryck, hög vattentemperatur, låg havsvatten tryck, låg drive smörjmedel, låg spänning och en över revolution av propellern. Motorn väger sammanlagt 695 kg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104027.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.