Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man installerar en Base Seat Pin på en Jon båt

På grund av sin platta botten , är en jon båt extremt stabil , vilket gör den idealisk för jakt eller fiske . Jon båtar finns i många olika längder och bredder . De flesta jon båtar har bänk sittplatser , begränsa den tid man bekvämt kan spendera i båten . Tillsatsen av ett stoppat säte med ryggstöd behöver en tapp monteringsbas säte. Saker du behöver
båt seat
Måttband
Hole Marker
såg
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Beräkna clearance behövs för att installera båten sätet till stiftbasen sätet mount . För att göra detta använder ett måttband för att mäta båten sätet på det bredaste stället . Dividera måttet med två. Detta är clearance behövs i båda riktningarna från centrum av stiftbasen sätet mount .
2

Ta hänsyn till avslut behövs och markera platsen där du tänker installera sätet mount . Ställ stiftet mount base säte på plats . Beskriv stift från sätet fästet på Jon båt bänk med en markör . Skär ett hål i bänk med en hålsåg som är i samma storlek som konturerna dras .
3

Sätt stiftanslutningen i hålet så att sätet mount blankt sitter på bänk. Säkra sitsen montera med den medföljande hårdvara och en skruvmejsel .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104610.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.