Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Till Installera Windows Snaps på en båt

Installera fönster snäpper på din båt, vilket tillåter dig att fästa tydliga plastfönster för väderskydd, är kanske en av de enklaste projekt som du stöter på när du arbetar på din båt. Det enda du behöver tänka på är att den snäpper du installerar och snaps på dina plastfönster måste anpassa perfekt. Om inte, kommer det nästan garantera en dålig passform, sönderrivna fönster och inträde av regn eller vind i båtens passagerarutrymmet. Saker du behöver
Pencil
Electric drill
Borrspetsar
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Håll plastfönster mot båten där du tänker installera den. Tänk på att eftersom plastfönster är inte hård plast måste du lämna minst tre sidor av fönstret med stöd. Vissa plastfönster kit kan kräva fyra sidorna för stöd.
2

Markera läget för var och en av de nödvändiga snaps med en penna i varje snaps på plastfönster.

3

Match en av de fästskruvar plasten snaps till dina tillgängliga borrkronor. Vid borrning ut hål för denna typ av fastsättning är det bäst att använda en borrkrona som är något mindre än skruven förs in i den. Detta gör att skruven att passa väl in i hålet.
4

Borra ur varje hål som behövs för att montera fönster snäpper på plats med hjälp av penna markeringar du gjort som en guide. Var försiktig vid borrning i ramar aluminium fönster för att undvika borrning i båtens vindruta glas. Dessutom är det bäst att undvika att borra förbi det första materialskiktet. Till exempel, inte borra inte hela vägen genom ramen. Istället, när du känner borren bryta igenom den punkt du markerat med pennan, stoppa borrning.
5

Använd din skruvmejsel, skruva basen av plastfönster snäpper in i hålen du borrade så att de är tätt mot monteringsytan. Den plastfönster kan nu snäpps på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104686.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.