Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man installerar ett Deka AGM 8D

MK Battery Co producerar en mängd olika Deka AGM vattentäta marina batterier, mestadels 12 volt. Den 8D storlek underhållsfritt slutet batteri är inte annorlunda än andra när det blir dags att installera en. Om du är säker på att byta ut ditt batteri är den nödvändiga korrigeringen, är det en enkel sak att byta ut din gamla batteriet för en AGM 8D batteri som kan pågå i flera år, om väl underhållna. Saker du behöver
Skruvmejselsats eller socket set (om batteriet inlägg är inte gängad)
Visa fler instruktioner
1

Stäng av din båt. Tillgång båtens batteri låda, och ta bort bultarna till de negativa, då positiva ledare till ditt gamla batteri. De flesta båtar har gängade inlägg --- vart en annan storlek för att undvika felaktigt-placerade leads. Ta bort det gamla batteriet från rutan efter skruva några bultar eller ta bort din batterihållaren.
2

Placera din AGM 8D batteriet i batterilådan. Fäst batteriet till boxen med antingen dess fästbultar eller din fästband.
3

Placera din positiva ledningen på din Deka batteri inlägg och trä på den igen med sin skruv, med hjälp av rätt storlek uttaget för att dra åt den ordentligt.
4

Använd ett annat uttag (vanligen mindre vid 3/8-tums) att fästa den negativa ledningen till sin post. Dra åt ordentligt.
5

Testa din nya Deka AGM 8D batteri. Dra runt motorn och använda olika ombord accessoarer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103384.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.