Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man gör en arbetsgrupp flytande flotte

Göra en fungerande, flytande flotte och flyta ned floden är drömmen för många, både unga och gamla. Idén tilltalar ens några som bara vill komma bort från dag till dag påfrestningar i livet för en helg, men inte har medel att ta en karibisk kryssning. Idén låter kanske fantasifulla, men i verkligheten, bygga en fungerande, flytande flotte är ett stort projekt för hela familjen, och en lärorik upplevelse för unga människor. Konstruktion av flotten är relativt enkelt och billigt. Faktum är att vissa människor har de flesta av de material som behövs kringspridda. Saker du behöver
Två 96-tums två-by-fours
Tre 45-tums två-by-fours
Skruvdragare
kryssmejsel bit
44 3-tums trall skruvar
Ett ark, 4 fot med 8 fot, 3/4 tum plywood
Twelve en 5/8-tums trallskruv
Fyra 76-tums två och fyror
Two 34 1/2 -tums två-by-fours
två 17 1/2-inch två-för-10s
sticksåg
Åtta 2 1/2-inch gallergolv skruvar
Geringssåg
två 16 29 /64-tums två-by-fours
Fyra traktor-trailer innerslangar
Cykelpump
3/8-tums nylonlina
Två 87 1/4-tums två och treor
sandpapper
Visa fler instruktioner
1

Konstruera en ram positionering två, 96-tums två och fyra tillsammans med tre 45-tums två och fyra, jämnt utspridda som distanser. Sätt en Phillips-skruvmejsel bit in i en skruvdragare, efter borra tillverkarens anvisningar. Skruv två tre-tums däck skruvar i varje skärningspunkt mellan de två och fyra.
2

Slip en fyra-för-åtta-fots ark 3/4-inch plywood på toppen av ramen . Fäst plywood till ramen genom att köra en 1 5/8-tums däck skruven genom plywood och in i ramen i alla fyra hörnen i en fot intervall där plywood och två och fyror gör kontakt.

Billiga 3

Vänd ramen över. Mät upp och markera en fläck med en penna, fem inches från varje hörn på långsidan av ramen. Mät upp och markera en plats med en blyertspenna, 30 3/4-inchess från varje hörn på långsidan av ramen.
4

Lay två av de 76-tums två och fyra rör stöder över den korta sidan av ramen och i linje med och insidan av 5-tums märken på den långa änden av ramen. Lägg två av de 76-tums två-för-fyra rör stöder över kortsidan av ramen och i linje med och insidan av de 30 varumärkena 3/4-tums penna på den långa änden av ramen.

5

Center röret stödjer genom att säkerställa att de överhäng ramen med 14 inches på båda sidor genom att mäta 14-tums avstånd med ett måttband. Fäst röret stöder till ramen genom att skruva två 3-tums skruvar vid varje punkt där röret stödjer skär ramen.
6

Bifoga en 34 1/2-tums två och fyra paddel support till den övre delen av de två stöd centrumröret, en på varje sida med två tre-tums däck skruvar vid varje skärningspunkt. Se till att de två-tums kanten av panelen stödet vilar på rörstöd. Vänd på ramen över igen.
7

lägga ut en 3 3/4-inch notch, 5 inches djup och centrerad, i 17 1/2-tums änden av var och en av 17 1/2 av 34 1/2-tums två-by-10-tums paddla hållare med en sticksåg. Skruva paddla innehavarna till paddeln stöder med fyra, 2 1/2-tums däck skruvar i varje paddel hållaren.
8

Klipp parallellt 30-graders vinkel på vardera av de fyra-tums ändar 16 29/64-inch två och fyra med en geringssåg för att bilda de vinklade stöd för paddel innehavare, följa instruktionerna i geringssåg tillverkarens bruksanvisning. Skruva fast de vinklade stöden till sidorna av paddel innehavare och ramen, se till att ändarna på de vinklade stöden jämnt är i linje och inte överhäng paddel innehavare. Kör två tre-tums skruvar i varje korsning där och vinklade stöd möter en paddel hållare, och varje korsning där de vinklade stöden skär med ramen.
9

Fyll fyra traktor-trailer innerslangar med luft med hjälp av en bärbar luftkompressor eller en manuellt manövrerad cykelpump. Se till att de inre rören inte läcker. Placera en innerslang i varje hörn under flotten, som spänner över till flotten stöder. Knyt de inre rören till det inre-röret stödjer använder en 3/8-tums nylonlina.
10

Gör en och 87 1/4-tums 2-av-3-tums paddla axel tillräckligt liten och rund nog att passa bekvämt i användarens hand, med hjälp av en sticksåg. Sand eventuella ojämnheter med sandpapper. Upprepa för den andra paddeln axeln. Avrunda varje hörn av 10 1/2 av 16 1/2-tums bitar av 3/4-tums plywood med en sticksåg och bifoga dem till den andra änden av varje paddel axel med fem 1 5/8-tums däck skruvar vardera. Slip paddel axlarna i paddeln innehavare, slutföra arbetande, flytande flotte.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104510.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.