Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man målar namn på en båt

Båt namnen varierar från dumt till allvarliga och kan innebära ett ideal, en älskare eller en nära vän. Populära båt namn inkluderar Serenity, Odyssey och fiskgjuse. Om du vill ändra namnet på din båt eller lägga till ett nytt namn till en båt utan ett namn, kan du måla namnet på båten. Om du inte vill måla, kan du använda självhäftande vinyl klistermärken att skapa namnet istället. Saker du behöver
Glasfiber primer
Ugnsrengöringsmedel
Hair Dyer
rakblad
Handdukar
Glasfiber måla
Boat tätskikt bespruta
Visa fler instruktioner

1

bort gamla självhäftande bokstäver, om det behövs. Värm de gamla bokstäver med en hårtork och skala bort dem med ett rakblad.
2

Rengör båten med en varm, tvål handduk. Torka den torr med en ren handduk. Skala av vax med en ugn renare.
3

Doppa en roller i glasfiber primer och rulla den över det område där du kommer att tillämpa bokstäverna i båtens namn. Låt primern torka i flera timmar och sand båten med ett medium-slippapper. Lägg ett andra lager grundfärg och låt den torka ordentligt.
4

Tape stenciler till båten med hjälp av maskeringstejp. Placera stencilen mot färg och plats maskeringstejp på toppen och botten av schablonen. Upprepa denna process för alla bokstäver.
5

Doppa en pensel i glasfiber färg. Applicera färgen till båten, måla innanför linjerna i stencilen. Flytta på nästa stencilen och applicera färgen till båten. Upprepa denna process för alla bokstäver.
6

Låt färgen torka i tre till fyra timmar och applicera ett andra lager färg. Låt andra pälsen torka i tre till fyra timmar.
7

Spraya bokstäver med ett tätskikt spray. Håll sprayen ca 8 inches från båten och dra munstycket. Applicera sprayen på hela ytan av bokstäver.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104374.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.