Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Vilka är de bästa sätten att få bort allt vatten från ett båtskrov?

Vissa båtar upplever återkommande problem med vatten fastnar inne i båten. Det största problemet är vattnet blötläggning i skummet inuti båtens skrov, vilket kan göra båten tyngre och så småningom ruttna komponenterna inom båten. Den bästa metoden för att ta bort vatten från ett båtens skrov beror till stor del på hur mycket det är och var du befinner dig. Dränering

Det enklaste sättet att ta bort vatten från skrovet i vissa fall är att tömma båten på vatten. Detta kommer särskilt att fungera om platsen för inresa är tillräckligt stor, du behöver bara välta båten i ett område där du kan hälla vatten på, till exempel en sluttande uppfart. Du kan behöva borra hål i skrovet på placeringen av vatten om inkörsport är inte tillräckligt stor. På grund av eventuella föroreningar i vattnet, inte hälla det på gräs och alla andra områden med växter. När vattnet dräneras, lappa hålen och /eller öppen plats i skrovet.
Avdunstning

Vattnet kan avdunsta ur båten så småningom, speciellt om inkörsport, återigen, är tillräckligt stor. Detta kommer att ta mycket längre tid än andra metoder, och det kräver också mycket varma och torra förhållanden för att vara effektiva. Människor som bor i sydvästra USA kommer att ha lättare att torka båtar på detta sätt. En annan nackdel är att den bästa tiden på året för båten att avdunsta - de varma sommarmånaderna - är också bland de främsta båtliv säsonger
Suction
<. p> Du kanske kan suga vatten ur skrovet. Med ett tillräckligt stort hål, sätt en lämplig vakuumpump in i skrovet och suger ut vattnet. Kontrollera att pumpen är ansluten till en behållare stor nog att lagra allt vatten - de typer av tillgängliga behållare variera beroende på pumpen - eller annat du kommer att behöva göra flera extraktioner samtidigt avyttra vattnet. Du kan inte få allt vatten på detta sätt, men det kan hjälpa till att snabba upp processen i samband med avdunstning eller hälla.
Skum borttagning
p Om båten är alltför vattensjuk, speciellt till den punkt där skummet är skadad, kan du behöva bara ta bort och byta skummet. Detta kommer troligen att kräva att du tar bort utsidan av skrovet med ett spett eller liknande verktyg. Du kanske bara behöver skära ut de våta bitar av skum med en kniv och hålla resten intakt, ersätter endast mindre bitar. Annars kan det vara bättre att byta ut hela skummet med trä stringers på skrovet eftersom du aldrig kan hitta ersättare skum med rätt densitet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104511.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.