Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hull Slipa Tekniker

Kanske det snabbaste sättet att Refinish trä skrovet på en båt är genom sandblästring eller kemisk strippning. Men dessa alternativ kan vara dyr. Om du är gör-det-själv-typ eller bara helt enkelt ha tålamod för denna typ av utmaning, slipning skrovet för hand kan vara en givande upplevelse, och en som kommer att kosta dig mycket mindre än att betala någon för att göra jobbet åt dig. Saker du behöver
Dammask och annan tung skyddsutrustning
80-slippapper
Six-tums excenterslip
Förlängningssladd
Visa fler instruktioner

1

Täck kroppen i skyddsutrustning, inklusive en ansiktsmask, handskar och en disponibel dammtät kostym. Slipa ett skrov kommer att generera tillräckligt med trädamm att skada dina kläder, oavsett hur många gånger du tvättar dem.
2

Bifoga ett ark med 80-slippapper till en excenterslip. Anslut slipmaskinen till en strömkälla.
3

Sand skrovet med stadigt flytta slipmaskinen. Om du håller slipmaskinen på ett ställe, kan du slipa det området mer än du önskar, trots att slipmaskinen fortsätter att röra sig. Det är viktigt att hålla sig i rörelse, och du kommer att behöva ta regelbundna pauser för att vila armen.
4

Flytta slipmaskinen runt skrovet tills du börjar se skrovets färg eller lack avklinga. När du har slipat ned till önskat djup, vidare till ett annat område tills du har slipat hela skrovet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103912.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.