Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Middag Cruises i Boston

För en unik och minnesvärd kväll, ta en kryssning längs Charles River på en av de många middag kryssningar tillgängliga. Vare sig du besöker staden för första gången eller om du är bosatt, middag ombord på ett fartyg som du kryssar förbi sevärdheterna i Boston är en oförglömlig upplevelse. Spirit of Boston

Steg ombord på det lyxiga Spirit of Boston yacht och du kan njuta av en kväll med middag och dans. The Spirit of Boston erbjuder en överdådig buffé som inkluderar en mängd olika sallader, kött och pasta. Med olika typer av livsmedel arrangerade i serveringsstationer, kommer du att hitta dig själv vandrade från en station till en annan, som du väljer från ett utbud av aptitretande läckerheter. När du äter din måltid ombord på Spirit of Boston, kommer du att åtföljas av bakgrunden middag musik och en fantastisk utsikt över Boston skyline genom de många panoramafönstren. Som avslutning på kryssningen finns det underhållning från en dj som ska syfta till att du har lämnat båten dans. Om du föredrar något mer stillsam, ta en promenad längs uteplats på övre däck och koppla av med en drink efter maten. The Spirit of Boston avgår från Seaport World Trade Center Marine Terminal och tar i stadens silhuett och det leder till en slutdestination i Fort Independence innan looping tillbaka till terminalen. Färjan avgår kl 7 och kryssningen varar i cirka tre timmar. Som av Februari 2010, priserna är runt $ 75 per person för en middag kryssning.

Ande BostonWorld Trade Center200 Seaport Blvd.Boston, MA 02210 (866) 310-2469 Spiritofboston.com

Odyssey Cruises

Avresa från Rowes Wharf, de Odyssey värdar lyxmiddag kryssningar i förstklassiga omgivningar. Över tre kortlekar matsalar var värd en tre-rätters middag som motsvarar den typ av middag som du kan förvänta dig från en fyrstjärnig restaurang. En mängd olika livsmedel som erbjuds till varje kurs, till exempel Boston Bibb sallad för första kursen och vegetabiliska Napoleon på huvudmenyn. Skäm bort din gottegris med utbudet av läckerheter som erbjuds på dessert-menyn, och välj från New York stil cheesecake till fartygets egen Odyssey underskrift dekadent choklad torte. Efter middagen kan du dansa resten av kryssningen bort till de liveband som spelar soul siffror och klassiker vid horisonten och däck Souleiado eller du kan koppla av i den amiralen Lounge med lugnande bakgrundsmusik och en drink. Kryssningar avgår kl 8 och i februari 2010, biljetterna är ungefär $ 88 per person för en tre-timmars kryssning.

Odyssey Cruises60 Rowes WharfBoston MA 02110 (866) 307-2469 Odysseycruises.com

Seaport Elite

erbjuder intim middag kryssningar ombord på en privat yacht, presenterar Seaport Elite en lyxig kryssning erfarenhet för privata fester för upp till 40 gäster. Ett val mellan guldpläterade middagar och en buffé - båda med ett vegetariskt alternativ - garanterar att oavsett dina önskemål, kommer det att tillgodoses. Ingår i hyra av båten, är bakgrundsmusik spelas när du äter för att förhöja stämningen i ditt evenemang. Med ett urval av vägar för dig att välja mellan och fullständig autonomi på ditt evenemang, är Seaport Elite ett idealiskt val för dem som letar efter en unik middag kryssning upplevelse. Som av Februari 2010 års priser för middag börjar på runt $ 60 för buffén till runt $ 78 för de pläterade måltider. Yacht hyra börjar på cirka $ 1730 för en två-timmars charter hyra.

Seaport Elite200 Seaport Blvd.Boston MA 02210 (866) 429-9283 Entertainmentcruises.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103536.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.