Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

DIY Båt Dolly

En liten båt, såsom en kanot eller en kajak, kan manövreras längs marken med hjälp av en dolly. En dolly är en anordning på hjul som stödjer båten så att du kan skjuta eller dra den med lätthet. En dolly kan byggas från en mängd olika material, inklusive PVC-rör. Använda PVC-röret skapar en ljus ram på vilken du enkelt kan flytta båten runt. Saker du behöver
10-fots längd ¾-tums PVC-rör
Bågfil
Sandpapper
Fyra ¾-tums PVC T-stycken
PVC primer
PVC lim
4 meter ¾-tums runda aluminum stock
Borrmaskin
¾-tumshål hjul på plast fälgar Billiga 2 ¾ tum med ½-tums PVC Reducer Sida 2 sprintar
Visa fler instruktioner
1

Skär två 2-tums avsnitt av ¾-tums PVC-rör med bågfil. Sand de skurna ändarna av PVC-röret slät med sandpapper.
2

Applicera PVC primer till insidan av en arm av två T-stycken. Applicera PVC primer till den yttre kanten av de två 2-tums PVC-bitar.
3

Applicera PVC lim över primern. Skjut 2-tums PVC bitar i armarna på de T-kopplingar.
4

Applicera PVC primer på insidan av mitt arm av de två återstående T-stycken. Applicera PVC primer på utsidan av de 2-tums bitar som nu limmas på armarna för de två T-stycken.
5

Applicera PVC lim över PVC primer. Sätt armen hos T-kopplingen in i den två-tums bit PVC-rör. Vrid PVC-röret för att justera center och sidostöd. Dessa är sidosektionerna av ramen.
6

Skär två nio-tums sektioner från ¾-tums PVC-rör och sand de skurna kanterna släta med sandpapper.
7 < p> Använd PVC primer och PVC lim till sidan armen av de bästa T-stycken. Applicera PVC primer och lim till ena änden av de 9-tums sektioner. Tryck på 9-tums sektioner i armarna på de T-kopplingar. Dessa är de sidostöd för ramen.
8

Skär två 3-meters längder i ¾-tums PVC-rör och sand de skurna kanterna. Applicera PVC primer och lim till ytterkanterna och innanför de två grenarna av T-stycken. Tryck armarna på T-rördelar till 3-fots längder av PVC. Den övre delen är stödstången för båten, och den nedre sektionen är för axeln.
9

Placera en reducer hylsa på varje arm av T-kopplingen på botten av ramen.

10

Borra ett 1/8-tums hål ½-tums in från båda ändar av aluminium lager med borrmaskin. Sätt axeln i den nedre delen av ramen.
11

Sätt hjulen över varje ände av axeln, och sätt sedan i sprinten i hålet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104287.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.