Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man byter en länspump på en Bayliner Capri

När man tänker på ordet slagvatten, visioner av en smutsig, illaluktande plats fyller huvudet. I verkligheten är detta vanligtvis inte fallet. När vattnet finner sin väg in i slaget, eller botten av båten, finns det oftast en länspump där att pumpa att vattnet innan det blir stillastående och illaluktande. Ett overksamt länspumpen på en Bayliner Capri, eller någon annan båt, för den delen, kan bokstavligen sänker båten. Trots att ersätta en länspump låter som en osmaklig jobb, det är något som de flesta båtägare kan utföra bekvämt på mindre än en timme. Saker du behöver
Standard skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
ersätter länspump
Visa fler instruktioner
1

dra ut mittdynan akterspegeln sits. Öppna och säkra motorlucka. Koppla bort minuspolen från batteriet.
2

Dra den elektriska kontakten ur länspump motorn.
3

Lossa slangklämman som håller fast länspump slang till länspumpen genom att vrida skruven huvudet av slangklämman moturs med en vanlig skruvmejsel. Vrid länspump slang för att bryta loss från länspump. Dra slangen från länspump.
4

Ta bort de tre skruvarna som håller fast länspump i skrovet. Avlägsna länspump och kassera.
5

Placera ersättare länspump på samma plats och orienterade på samma sätt som den gamla länspump. Säkra länspump till skrovet med tre länspump monteringsskruvar.
6

Slip länspumpen slangen på kopplingen på länspump, se till att slangklämman är på slangen före installation . Dra åt slangklämman.
7

Anslut den elektriska stickkontakten i huvudet av länspump.
8

Anslut den negativa batterikabeln till batteriet.

9

Kör lite vatten i kölsvinet. Testa pumpen genom att vrida länspump omkopplaren på instrumentbrädan till "On" läge för att säkerställa att pumpen fungerar när det behövs. Se till att vatten pumpas från kölsvinet genom att observera vattnet skytte genom skrovet läns ansvarsfrihet hål på styrbords sida av båten precis framför akterspegeln.
10

Stäng motorlucka och byt akterspegeln sittdyna, slutföra byte av Bayliner Capri länspump.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104519.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.