Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur du ändrar den nedre änden Lube på en Stingray 190cs Båt

Byta nedre änden glidmedel på en Stingray 190cs båt är inte annorlunda än att ändra den nedre änden glidmedel på någon annan typ av båt. Det är ett bra underhåll praxis att ändra den nedre änden glidmedel på någon båt i slutet av båtsäsongen, eller en gång om året om båten är i ett klimat där säsongen aldrig tar slut. De flesta båtägare kan utföra uppgiften på uppfarten och det bör inte ta lång tid. Saker du behöver
dräneringskärlet
Skruvmejsel
1 tub 90-vikt växellådsolja
Visa fler instruktioner
1

Justera nedre änden med power trim brytaren så att de övre och undre dräneringspluggar justeras vertikalt.
2

Placera ett uppsamlingskärl under den nedre änden. Skruva loss botten och toppen dräneringspluggarna genom att vrida dem moturs med en skruvmejsel. Låt den nedre änden glidmedel rinna från den nedre pluggen i minst 15 minuter eller tills ingen växellådsolja rinner ur hålet.
3

Inspektera gummi O-ringar på dräneringspluggarna och byt ut dem om de är skadade.
4

Öppna ett rör av 90-vikt växellådsolja. Thread röret av växellådsolja i den nedre dräneringshål genom att vrida den medurs. Pressa växellådsolja från röret in i den nedre änden tills växellådsolja börjar sippra ut ur den övre dräneringshål.
5

Skruva den övre pluggen i den övre dräneringshål och dra åt den med skruvmejseln .
6

Skruva av röret av växellådsolja från nedre dräneringshålet och omedelbart Trä den nedre avtappningspluggen i det nedre dräneringshålet och dra åt med skruvmejseln, fylla den nedre förändring änden glidmedel.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104606.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.