Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man Limma en djupomvandlare till insidan av en Hull

En marin givare är en anordning som skjuter och tar emot ljudvågor genom vattnet, och skickar informationen till ett djup finder. Det finns tre olika typer av marina djup givare. Akterspegelfästet är precis vad namnet antyder --- givaren monteras på utsidan av båten och är fäst i botten på akterspegeln. Nästa är en öppning i skrovet fäste som innebär borra ett stort hål i skrovet på båten, fylla hålet med någon proxy plugg att förstärka skrovet, borra ett annat hål genom epoxi plugg och montera givaren. Den tredje typen är en shoot-through-the--givare. Medan riktigheten i denna typ omvandlare kan ifrågasättas, är dess installation lättast av de tre. Saker du behöver
180-slippapper
1 tub Marine Goop
Visa fler instruktioner
1

Välj en plats för givaren som är borta från alla lyft stråk eller propellrar, som kan orsaka kavitation bubblor.
2

Grov ytan med 180-slippapper om insidan av skrovet är tillverkat av aluminium, plast eller glasfiber på monteringsplatsen är slät. Detta ger Marine Goop limmet mer yta att greppa.
3

Öppna ett rör av Marine Goop och punktera änden av röret med locket. Håll spetsen av den marina Goop på monteringsytan. Pressa en rejäl kulle av Goop på monteringsplatsen, flytta spetsen runt området men inte lyfta den ur högen. Lyft spetsen ur Goop högen orsakar luftbubblor. Luftbubblor i Goop orsakar felaktiga avläsningar till instrumentet.
4

Placera den bakre delen av botten på givaren i högen av Goop. Håll bakre delen av omvandlaren i position och vrid på främre partiet ner i goop. Denna metod förhindrar även luftbubblor bildas mellan givaren och Goop.
5

Skjut givaren ner i Goop samtidigt vrida den fram och tillbaka för att pressa ut eventuella luftbubblor som kan ha bildats.

6

Låt Marine Goop härda i 24 till 48 på kvällen, slutföra limning av djupgivaren till insidan av skrovet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104708.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.