Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Båt Skal Snap Installationsinstruktioner

En snap-on båt täcka ger en modern och populärt val för båtfolk att täcka och skydda en båt när den inte används. Snap-on skal passar över båten under förvaring, båtägare tar bort det innan användning. Problem med dessa luckor inkluderar trasiga eller korroderade snaps. För att upprätthålla ett fodral, ersätta dessa snaps med en enkel uppsättning instruktioner. Demontering Gamla Snaps

att ta bort det gamla snäpper på din båt täcka, använd en borrmaskin och lite lite större än hela mittparti knappen. Borra i mitten av båten snäpp för att frigöra niten som håller den på plats med hjälp av en kraftfull borrmaskin. När borras kommer snap faller isär du kan ta bort det. Använd ett par klämmor för att fästa locket på plats under borrningen så den inte tvinnas. Vidta försiktighetsåtgärder om du använder borren i närheten av vatten. Alltid utföra denna operation på torr mark.
Välja en ny Snap


Varje flera olika typer av snaps finns i olika storlekar. Om möjligt, använder exakt samma snap huvudet som förut., Vilket kommer att säkerställa samma passform. Stora knappar kommer inte passar på snap stycken installerade på din båt. Om du bara har en större knapp huvud, byt snäpp på båten med en matchande storlek. Använd rostfritt stål, leder syrafast snap bara, som alla andra rostar mycket snabbare.
Installera Snap


att installera snap, placera täcka på en plan och torr yta. Hitta hålet för din nya snäpp på samma plats som den gamla snap. Placera underkanten partiet av snäpp på undersidan av locket så att den matchar installationen av den andra snaps. Alla snap huvudet måste möta i samma riktning. Montera välvda (ovansidan) till en stans, sedan in ett stansverktyg i det fria, nedre delen av snäpp. Hammer stansverktyget lätt tills läppen lockar runt och säkrar snäpp på plats. Testa passande genom att rycka på knappen för att garantera en fast installation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103512.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.