Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Så monterar du ett genom skrovet på en Fishfinder

De flesta båtägare anser genomgående Inomskrovsgivare vara den mest exakta och tillförlitliga typ av givare. Det beror på att de monteras i skrovet i stället för akterspegeln. Det eliminerar drastiskt risken för kavitationsbubblor störa sonar signalen emitterad av omvandlaren. Även om vissa båtägare skygga borra ett hål i botten av sin båt, det är liten risk för läckage eller sjunkande om inga åtgärder över under installationen av givaren. Efter installation av givaren i skrovet, montering på ekolodet är en relativt enkel uppgift. Saker du behöver
Borr
Skruvdragare
Gummigenomföring
Små
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Kör givarkabeln genom båt från genom skrovet givare till instrumentpanelen. Led kabeln bort från andra elektriska ledningar, högtalare, magneter, brandsläckare och styrsystemet. Dessa poster eller liknande föremål, kommer att störa signalen mellan den genom skrovet givare och ekolod
2

Skjut en borrkrona -. Stor nog att göra ett hål som i slutet av givarens kabel kan passera igenom - i chucken på en skruvdragare. Dra åt chuck.
3

Borra ett hål för givarkabeln direkt bakom ekolod. Slip givarkabeln upp genom hålet.
4

Skjut en gummigenomföring över änden av givarkabeln. Hålet i genomföringen bör passa väl runt kabeln och den yttre delen av genomföringen bör passa väl i hålet bakom ekolod.
5

Anslut givarkabeln s hankontakt i den kvinnliga uttaget på ekolodet.
6

Skjut gummigenomföringen ner till hålet. Arbeta den yttre ringen av genomföringen i hålet, med bladet på en liten skruvmejsel, slutföra monteringen av en genom skrovet på ett ekolod.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104728.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.