Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man installerar en Seat Kingpin Boat

Kingpin båt säten höjs och sänks med en gasdriven kolv. Dessa platser är populära val för fiskare, eftersom de seats mount till båtens däck och komprimeras ned under transport. Detta håller sätena fria från skada under blåsiga eller hackig båtturer. Sätena använder en montageplåt att hålla enda kolv-kammare. Denna platta och sitsen är installeras hemma. Installationen bör ta ungefär två timmar. Saker du behöver
Power drill
skruvmejsel
Måttband
snickarpenna
silikon täta och täta pistol
Visa fler instruktioner
1 < p> Mät ut det område där du vill installera Kingpin sätet. Placera Kingpin monteringsplattan på däck på båten och markera skruvhålen med en penna. Avlägsna plattan. Ut skruvhålen
2

Drill och ställ in plattan tillbaka på däck. Rikta de borrade hålen med hålen på plattan. Använd en skruvdragare för att skruva fast bultarna på plattan, att fästa slangen på båtdäck. Lägg silikon täta över skruvarna för att ge dem en vattentät tätning. Låt fogmassan torka.
3

Tryck in kontakten kolvplattan till centrum platthålet. Vrid Kingpin kolv-kammare på plattan, vrida det medurs tills det låses på plattan.
4

Skruva den övre sitsen monteringsplatta till Kingpin sätet. Twist trådarna på mitten bulten på sittplattan i toppen av kammaren-kolven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104284.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.