Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Wire My Attwood Länspump

Attwood tillverkar länspumpar för att överföra vatten från botten av en båt ut till utsidan av en båt. Båtar ta lite vatten från runt nitarna på undersidan av skrovet i hård sjö. Överskottet vatten i botten ger tyngd till båten så att motorn presterar med lägre hastighet. Installera en länspump med en on /off knapp kan du pumpa ut vattnet och återföras det i sjön eller vattendrag för bättre motorprestanda. Saker du behöver
Two-terminal switch
eltejp
Ledningar med säkringshållare och ring slutar
Wire strippor
Säkring
Batteri
Visa fler instruktioner

1

Vrid vingmuttern på negativa batteripolen moturs för att lossa den. Dra vingmuttern rakt upp för att ta bort det. Sätt i den svarta kabeln ringen från länspump till den negativa batteripolen. Byt vingmuttern och dra den medsols.
2

Mata den bruna kabeln från länspump genom ett hål i botten av en två-terminal switch. Vira tråd runt sig själv efter att trä den genom hålet. Vira samband med eltejp.
3

Skär ringen slutet av ena änden av ledningar med tråd strippor. Skala av skyddande beläggning av wiren ca 2 inches från slutet. Sätt i den avskalade kabeln i det andra hålet på två-terminal switch, vira den runt sig själv och tejpa med eltejp.
4

tag i säkringshållaren med en hand på varje sida och vrid ena änden för att öppna den. Sätt en bil säkring glasrör. Tryck ihop de två halvorna och vrid den stängd.
5

Ta bort vingmuttern på den positiva polen på ett batteri i en moturs riktning. Placera den fria änden av den bil-ledningar ringen änden över pluspolen. Byt vingmuttern och dra den medsols.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104285.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.