Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Vilka är fördelarna med en Jack Plate ?

En lyftplatta är ett motorfäste som är justerbar och fäster på akterspegeln på en båt . Jack plattor kan du manuellt eller hydrauliskt höja höjden på motorn enligt villkoren . Motorn kan höjas eller sänkas rakt , i stället för att lutas . Detta möjliggör bättre manövrering i grunt vatten , liksom flera andra fördelar . Hastighet

När ett jack platta monteras på en prestanda båt , kan motorn lyftas för att minska mängden dra i vattnet . Detta kommer att ändra vinkeln på båten är på och kommer att öka hastigheten . Om du sänker motorn , är resultatet mer båten i vattnet , bättre styrning och snabbare acceleration .
Shallow Water

Installera ett jack plate på din båt medger du tillgång till grunt vatten som du inte kan ha haft annars . Genom att lyfta upp motorn ur vägen , kan du undvika stenar och andra hinder . Detta kan vara fördelaktigt för fiske i grunda områden .
Gas Mätarställning

lyftplatta kan du höja din motor ur vattnet som det är möjligt . Med mindre av motorn i vattnet som orsakar motstånd , desto bättre körsträcka du får med din båt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103623.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.