Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur vinterförbereder My Honda Aquatrax 1200

Honda Aquatrax är en jet ski som fungerar lika bra i sött eller salt vatten. Medan du njuter av det i hav, sjö eller flod, är det viktigt att följa alla säkerhetsföreskrifter, inklusive flytväst, titta för simmare och kontrollera båtens hastighet. En vattenskoter har inte bromsar, det bygger på friktionen i vattnet att sakta ner, vilket gör snabba stopp omöjligt. Rengöring av vattenskotrar och förbereder den för lagring i slutet av säsongen är det viktigt att hålla den i gott skick. Saker du behöver
utan rengörande tvål
Rags
Wax (tillval) katalog Stora bassängen
Bränsle stabilisator
Smörjolja
Gummimatta iPhonen täcker

Visa fler instruktioner
1

Töm motorn. Kontrollera att allt vatten är ur motorn. Luta jet ski så att eventuellt vatten att rinna ut. Starta motorn i högst 30 sekunder att blåsa och vatten ur turbo jets.
2

Rengör utsidan. Använd en icke-diskmedel tvål eller något av de särskilda marina-grade rengöringsmedel. Grundligt skrubba skrovet och sidor med en trasa. Torka med en annan trasa. Efter att maskinen är väl rengjord är det perfekt tid att tillämpa ett lager vax.
3

Mät ut bränsle stabilisator och häll det rekommenderade beloppet i bensintanken. Fylla resten av tanken med gas. Starta motorn i 30 sekunder för att tvinga bränsle stabilisator genom motorn.
4

Olja förgasaren, kolvar, cylindrar och någon annan metall del som rör sig på metall. Var noga med att torka av överflödig olja från motorn.
5

Ta bort batteriet. Placera batteriet på en gummimatta någonstans där det inte kommer att frysa. Förvara batteriet i ett väl ventilerat område, borta från människor.
6

Stuff en trasa i avgaserna för att förhindra att insekter eller djur från kryper innanför.
7

Täck Aquatrax med en välsittande lock. Förvara fordonet i ett väl ventilerat utrymme. Om det är utanför, kontrollera bilen regelbundet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103682.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.