Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur att vaxa en träbåt

En träbåt kan lätt förlora sin fina polska och glans efter några dagar eller veckor efter användning. Du kan använda vax för att se till att din båt behåller sin lyster, och gör det själv kommer att spara en massa pengar i stället för att anställa någon att göra det vaxning för dig. Uppgiften är enkel och kan utföras på några minuter. Saker du behöver
3 frottéhanddukar
Saxar
Wax gnugga förening
tom ketchup flaska
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att du är att använda rätt typ av vax för din båt. Båt vaxer säljs i många detaljhandeln båtliv butiker. Du kan begära hjälp av säljaren att avgöra vilken som är bäst för din träbåt.
2

Skär tre frottéhanddukar i trasor. Du kan använda mer, beroende på hur stor en trasa du vill arbeta med. Vanligtvis kan du skapa tre eller fyra från bara en handduk.
3

Häll cirka 15 procent av vaxet gnugga föreningen i en tom flaska. Eftersom du behöver för att pressa ut innehållet i flaskan, kan du använda tomma ketchupflaskor som behållare för din vax gnugga förening.
4

Fukta en nedskärning handduk med vatten, se till att inte dra det alltför mycket.
5

Applicera föreningen direkt på ytan av båten och använd din frottéhandduk för att sprida vax. Använd cirkulära rörelser. Skapa en jämn polish på alla sidor av båten.
6

Fortsätt att vaxa båten, med början vid ena änden av båten och arbeta ner till den motsatta sidan.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103969.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.