Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man tar bort en Keel Guard

Kölen guard är en tuff tygstycke som löper längs botten av båtens skrov. Starkt lim håller den på plats och i de flesta fall, kommer du aldrig att behöva ersätta vakten. Du kan ta bort den med rätt verktyg och lite hårt arbete. Den viktigaste delen av att ta av kölen vakt är att röra sig långsamt. Om du är förhastad, kan du skada ytan på skrovet. Saker du behöver Truck
Båt trailer
Handskar
Goggles
hår slips
Värmekanon
SPACKEL
Aceton
Visa fler instruktioner
1

Placera en lastbil med en båttrailer på lastbryggan (släpvagnen bör delvis nedsänkt med släpvagnen rullar närmast din lastbil fortfarande synlig ovanför vattenytan). Sakta styra din båt på den bakre halvan av trailern. Haka fast kabeln på trailern till eyebolt på framsidan av båten och veva kabelrullen att dra båten resten av vägen på vagnen (lämna kabeln på plats för att hjälpa till att hålla båten säker).

2

Dra lastade släpvagnen ur vattnet. Låt skrovet på båten för att torka i minst 24 timmar innan du försöker ta bort kölen vakt.
3

don ett par handskar och skyddsglasögon för att skydda dig från värmen i verktyg du använder. Knyt håret tillbaka om det hänger lägre än dina axlar.
4

Syfte en värmepistol mot den första foten av kölen vakt du kommer att ta bort så att munstycket är 6 inches bort från ytan av vakten. Vrid upp värmen på pistolen någonstans mellan 350 och 750 grader Fahrenheit och långsamt flytta pistolen över 1 meter långt område. Värm tills kölen vakt är varm vid beröring och börjar se lite slack.
5

försiktigt, på kanten av en spackel mellan båten och sidan av kölen vakten noga. Knuffa kniven djupare under kölen guard och börja dra utåt för att skapa utrymme mellan kölen vakten och båten.
6

Skär av 1-fotdel du ta och börja arbeta på den andra sidan. Du kommer att märka några kvardröjande lim på skrovet, men försök inte att skrapa bort det ännu. Krypa under båttrailer då nödvändigt att ta bort kvarvarande kölen vakt längs botten av båten.
7

Tvätta kvardröjande limmet med aceton. När aceton löser det torkade limmet, försiktigt skrapa bort det med en spackel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104283.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.