Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Seadoo Sportster Specifikationer

Som en 15-fot långa båten, kommer Seadoo Sportster utrustad med alla nödvändiga krav för bogsering vatten leksaker, och även har lagringskapacitet för att föra dem tillsammans. Med en wakeboard torn, en infällbar ski pylon, en simtur däck och en lejdare kan Sportster rymma alla dina behov vattensporter. Enligt Båt Test, Sportster "är bara kul att köra." Motorspecifikationer och Alternativ

Seadoo Sportster levereras som standard med en fyrtakts Rotax 4-TECTM motor med 155 hästkrafter. Du kan välja en högre prestanda motor som ses med Supercharged fyrtakts Rotax 4-TECTM motor som pumpar ut 215 hästkrafter. Den kompressormatade modellen träffar en toppfart på 52,6 miles per timme, medan den vanliga motorn toppar ut på 47 miles per timme. Den kompressormatade modellen byggdes med ökad acceleration i åtanke och träffar 30 miles per timme på bara 2,2 sekunder, enligt Båt Test.
Prestanda och köregenskaper

Sportster har ett djupt V-skrov, som enligt Boat Test, "[tjuvnyp] i snäva svängar med fullständig kontroll." Med ett lågt sittande cockpit och fritt lättmanövrerad design, testare på Båtliv Mag "kändes som om [de] var rätt på vattnet." Åsikterna från både båt Test och båtliv Mag föreslår att Sportster hanterar bra i både snäva svängar och går i raka linjer, vilket gör för en bekväm och säker resa.
Design, funktioner och specifikationer

15 fot och 4 tum lång med en stråle av 7.1 meter och ett djupgående på 12 inches, väger Sportster in på £ 1454. torka. Båda modellerna bekvämt säte fyra passagerare, har basmodellen en 23 gallon bränsle kapacitet medan den kompressormatade modellen rymmer 21 liter. Enligt Boat Test, med sin ljusa gula stolar och ovanligt utseende, Sportster "ser ut som en nöjespark rida eller något från en film." Några av de viktigaste funktionerna hittar du inkludera en inbyggd kylare, "iögonfallande grafik," en skid pylon och ett digitalt kodade säkerhetssystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103830.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.