Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Felsökning av en Kawasaki Jet Ski

Kawasaki vattenskoter är en typ av maskin som kallas en vattenskoter som är utformad för att användas med en enda person. Tidiga modeller av jet ski som krävs för användaren att stå på maskinen för att manövrera den på vattnet. När problem uppstår med maskinen, måste du ta reda på orsaken. Ett vanligt problem som kan uppstå med jet ski är när motorn inte startar. Saker du behöver
Tändstift Duk skiftnyckel
eller trasa
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att motorn förreglingsströmställaren är inställd på "Just det." Motorn startar inte med omkopplaren i "vänster"-läge.
2

Kontrollera att bränslekranen är i "On" läge innan jet ski. Dra choken så är det hela vägen ut. Tryck på "Start"-knappen för att starta motorn.
3

Ta av locket till bränsletanken och fyll på med gas. Motorn kan starta och sedan stanna eller inte vända alls om bränslenivån är låg.
4

Öppna motorrummet och koppla bort tändkablarna från tändstiften. Ta bort tändstiftet ur motorn med tändstiftsnyckel. Rengör änden av tändstiftet med ren trasa eller trasa. Om tändstiftet är riktigt smutsigt det måste ersättas med en ny.
5

Öppna facket för batteriet och kolla efter lösa kabelanslutningar. Dra åt batterikablarna på batteriet med skiftnyckel.
6

Undersök strålpumpen på baksidan av jet ski och ta bort allt skräp som finns i pumpen. Skräp som är i jet pumpen kan orsaka att motorn överhettas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104200.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.