Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Jämför utombordsmotorer

Utombordsmotorer är den vanligaste motorn används på båtar och andra små typer av vattenskotrar. Utombordare driva vattenskotern så det rör sig framåt och även ge styrförmåga. Utombordsmotorer är lätta att ta bort från vattenskotern i händelse av reparation eller om du behöver lagra det för vintern. När du handlar för utombordsmotorer, undersöka de olika funktionerna så att du köper motorn som fungerar bäst för din vattenskoter och fortfarande passar inom din budget. Instruktioner
1

Hitta slaget som fungerar för dig. När du jämför utombordsmotorer, titta på skillnaderna mellan tvåtaktsmotorer och fyrtaktsmotorer. I tvåtaktsmotorer, blandar du den gas och olja tillsammans, vilket innebär att du inte behöver byta olja. Fyrtaktsmotorer fungera med gas och olja för sig, men de får bättre gas körsträcka och är i allmänhet mindre bullriga än tvåtaktsmotorer.
2

Läs bruksanvisningen för att ta reda på hur många hästkrafter den utombordsmotor har. Från 40hp (hästkrafter) till 300hk, ser du att utombordsmotorer med fler hästkrafter kan gå fortare. Om du vill dra en vatten skidåkare eller om du har slangar planer för din båt, behöver du en utombordsmotor med ah hästkrafter stor nog att få lite fart och samtidigt dra en eller två personer bakom det.

3

Lyssna motorn gå om möjligt. Vissa utombordare är mycket bullriga, och andra är tysta. Nivån på buller som orsakas av din utombordsmotor kan avgöra om du njuta av din dag ut på sjön, så det är viktigt att tänka på när du jämför utombordsmotorer.
4

Fråga om underhåll som krävs för utombordare motorer. Vissa utombordsmotorer kräver inget planerat underhåll under tre år. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103502.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.