Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man identifierar utombordsmotor Designs Power Boat

Små utombordare båtar finns i många olika stilar . Dessa designen skillnader identifieras lätt med lite kunskap . Den viktigaste indikatorn på en utombordare båt är en stor motor på baksidan av båten med en axel och prop sträcker sig ned i vattnet . Mindre utombordare båtar har oftast en styrstång som sträcker sig ut från själva motorn kontra att ha en ratt eller stuga . Instruktioner
1

titt för att se om båten har två uppblåsbara pontoner med en gummibotten . Denna typ av utombordare båt är en personlig ponton stil utombordare . Förväxla inte detta med en Zodiac stil liten utombordare . Zodiac stil utombordare har uppblåsbara sidor men har en härdad skrovets botten kontra mjukt gummi .
2

Kontrollera materialet för båtens skrov och däck . Många små utombordare båtar använder aluminium och har hårda bänkar metall toft . Dessa små utombordare båtar kallas run - abouts eller fiskebåtar .
3

Titta på fören och se om båten har ett kaptenens stol på en snurr . Denna typ av fiskebåt kallas en " Jon " båt . Jon båtar är populära val med bas fiskare .
4

Titta på skrovet för en stor känsla att gå upp på sidan . Sea dory stil båtar har uttalat skrovsidor och använda små utombordsmotorer .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104174.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.