Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur göra din Cummins Engine Senast i vatten

En del av Cummins Inc. motorn företag har en marin-orienterad böjd. Om du använder en Cummins motor på din båt, hålla den rost-fri och ren är av ännu större nödvändighet än om du har en under din huv. Saltwater speciellt kan vara extremt frätande på några metallytor, så att hålla din motor hög, är torr och välsmord lika viktigt som att hålla den ren. Saker du behöver
WD-40
Rag
Visa fler instruktioner
1

spola motorn efter det ur vattnet, även färskt vatten, genom att vrida motorn på och låta vattenpumpen avyttra fullt motorn av överflödigt vatten. DiscoverBoating.com rekommenderar köp "kaninöron", som är två gummipackningar som klämma på undersidan av motorrummet och kan anslutas till en slang under rengöring för enkel dränering av vatten från motorn området.
2

Gör din Cumminsmotor en del av varje inlägg-båttur rengöring. Torka utsidan av motorn med en trasa och spraya på ett rostskyddsmedel som WD-40.
3

Köp en speciell båtmotor program som kommer att mer fullständigt motstånd mot rost och andra slitage.
4

Håll din Cummins motorkåpa rena och i gott skick. Byt ut eller reparera den om det låter i vatten. Täck alltid motorn när den inte används.
5

Tappa bränslet från din motor tank fullt i slutet av säsongen, så det inte sitter i din motor över vintern, och utför regelbundna underhåll för att säkerställa att inga läckor förekommer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103345.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.