Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Wire en Teleflex timmätare

En Teleflex timmätare låter dig noggrant mäta den tid din båt, flygplan eller annan utrustning har haft sin tändningen. Det är viktigt att hålla ett register över de timmar kör för underhållsplanering och för korrekt värdering av ditt fordon eller utrustning. Du kommer att vilja använda en timräknare i fordon som tillbringar merparten av sin tid på men inte flytta ofta. Du kan installera en Teleflex timmätare i ett par minuter med några verktyg. Saker du behöver
Skiftnyckel
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Placera Teleflex timräknare i instrumentbrädan på fordonet som du installerar det . Följ bruksanvisningen för specifika installationsanvisningar, eftersom de kan variera beroende på modell.
2

Koppla bort batteriet från fordonet. Använd skiftnyckel för att ta bort batterikablarna från terminalen. Koppla bort batteriet kommer att se till att du kan arbeta säkert utan risk för elchock. Addera 3

Anslut en av kablarna från timräknaren till en av de heta terminaler i tändningslåset. De heta terminaler kommer att ha antingen en röd eller en svart kabel som kommer ut ur dem. Om du är osäker på vilken är den varma terminalen finns i tändningslåset manualen för förtydligande. Lägg kabeln i terminalen och säkert på plats med en skruvmejsel.
4

Anslut den återstående kabeln från timräknaren till den gröna jordplint tändningslåset eller från en annan mätare. Fäst kabeln på plats med en skruvmejsel.
5

Anslut batteriet. Testa strömbrytaren genom att vrida på fordonet. I ett par minuter, kommer timmätare börja snurra, visar dig de minuter och timmar. Om timmätare inte är igång, kontrollera att se om någon av kablarna är lösa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104201.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.