Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Allmänna egenskaper hos en marijuanacigarett Vessel

kylfartyg, även känd som reefer fartyg, är kylda lastfartyg som används för transport av färskvaror, som livsmedel. På grund av de potentiella hälsorisker förknippade med lagring och överföring av mat, är kylfartyg starkt reglerad. Konstruktion av en marijuanacigarett fartyg måste följa specifika spekulationer. Dessa fartyg inspekteras ofta för att säkerställa statliga föreskrifter uppfylls. Befruktning

Naturlig nedbrytning av en organisk substans utlöses av värme. Därför, sjöfart färskvaror i en inert eller, "kontrollerad atmosfär," är viktigt. Den process som används för att läsa in kylfartyg skiljer sig från lastfartyg. Det kännetecknas av kubisk spacial kapacitet, i stället för de vanliga bruttoregistertonnaget. Lastrummen av en marijuanacigarett skepp är omgiven av flera skikt av isolering, vilket begränsar utrymmet och göra lastvikten en ineffektiv affärsidé.
Design

Den övergripande utformningen av en marijuanacigarett Fartyget speglar en allmän lastfartyg, endast när det gäller den interna transporter skiljer de sig åt. Förutom isolering, är golvet i lastrummet dubbla väggar för att leverera konsekventa luftcirkulation. Vanligtvis detta förfarande avslutas med trall med exakt uppmätta öppningar luftpassage. Denna konstruktion gör också den kylda luften att passera upp genom förgängliga frakten.
Specifikationer och statistik

Reefer fartyget last bärs löst i lådor, på pallar eller i lådor. Den konventionella reefer fartyget lastrummet ger ett genomsnitt på 600.000 kubikfot, eller motsvarande 100 till 300 40-fots containrar.

Mest kylfartyg arbeta vid högre än vanligt marschfart på ca 18 till 23 knop. Snabbare hastighet minskar produktens förlust och ökar vändning times.The temperaturområde reefer lastrummet är -22 till 53,6 grader Fahrenheit, vilket möjliggör att fartyget rymma djupfryst gods. Globalt sett är det totala antalet av dessa stora kylfartyg vid ca 1000, som nya fartyg byggs och äldre avvecklas.
Typer

industrin använder två typer av kylfartyg: konventionella kylfartyg och sidoluckan kylfartyg. Den konventionellt fartyg lossas via monterade stolpar i lastrummen. Fartygens vagn luft-kontrollerad miljö äventyras av denna praxis att hantera gods, eftersom dörrarna till lastrummet måste förbli öppen.

Sidodörr kylfartyg eliminera denna ineffektivitet med användning av varuhissar. Side-dörr kylfartygen är inte begränsade av tidvatten restriktioner. De är utrustade för snabbare, mer effektiv och ekonomisk hantering av gods. I stället för stolpar, side-dörr fartyg anställa gaffeltruckar för lastning och lossning gods. Sidodörrarna gör arbetet säkrare och mer operativ, även i dåligt väder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104543.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.