Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur du installerar Jon Boats for Sale

Jon båtar är ett populärt hantverk för fiske, i synnerhet, för bas. Dessa båtar är snygg i design med ett lågt skrov och en kaptenens stol på fören. Jon båtar använder utombordsmotorer för att driva dem till fiskeplatserna och ofta har trolling motor fästen för att möjliggöra tyst trollingfiske från båt. Om du har en Jon båt du vill sälja, ställa upp försäljningen med informationen på båten tillsammans med motorn. Saker du behöver Review, Digital Computer kamera hotell med Internetanslutning
Båt trailer Hus Till salu skyltar
NADA guide
Visa fler instruktioner
1 < p> hala Jon båten ur vattnet och hålla det på en släpvagn. Tvätta båten för att rensa upp och ge den fastighetsnära överklagande. Vax det med hjälp av en automatisk vax och sämskskinn. Ta flera bilder på båten från alla håll och under skrovet. Var noga med att fotografera motorn, trolling fästen, spöhållare och svänger på kaptenens stolar.
2

Direkt en webbläsare till prissättning webbplatser som NADA eller Kelley Blue Book. Gå till båten sektionen och ange år, skick och motorn på båten för att få ett ungefärligt värde av båten.
3

Komponera en annons med båtens år, motor, trolling motor och allmänna skick. Placera denna annons på gratis klassificerade webbplatser för ditt område. Exempel innefattar Craigslist. Om du vill öppna försäljning till ett större område, placera annonsen på online-auktion webbplatser som eBay.
4

Inkludera kontaktuppgifter så att potentiella köpare kan kontakta dig. Vara säker. Inkludera ett mail, men inte lämna adresser eller hemtelefonnummer i annonser på nätet.
5

Place till salu skyltar på Jon båten när den är på trailern för att locka bilburna köpare. Använd lokala tidningen platsannonser att erbjuda båten till försäljning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104184.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.