Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man syr ett omslag för en ponton

För de flesta fritids pontonbåtar, är lagring oftare än användning. Skydda din ponton båt med en hem-sytt lock tillverkad av kraftig polyester. Polyester har sträcka tillräckligt för att ge en bra passform täckning för alla storlekar och former av pontoner. Även måtten på tyget behövs kan verka skrämmande i början, är den övergripande konstruktionen av en ponton täcker ganska enkel och kan sys i ca två timmar. Saker du behöver
Måttband tyg
Polyester, tunga, 54 inches bred
Saxar
Raka stift
Symaskin
symaskinsnål 70/10 till 110/18
polyesterkord Sida 2 säkerhetsnålar, stor
Visa fler instruktioner
Mätning för dimensionerna täcktyget
1

mäta längden på båten. Mät bredden på båten. Mät djupet av båten. Mät bara båten korrekt, inte pontonerna. Locket kommer att knyta runt sidorna av båten partiet bara.
2

Multiplicera djupet mätning av två för den modifierade djupet.
3

Lägg den modifierade djupet mätningen till breddmått för den modifierade breddmått.
4

Lägg den modifierade djupmätningen till längdmåttet för den modifierade längdmätning.
5

Mät och skär tyget enligt den modifierade breddmått och modifierade längdmätning. Du bör ha en rektangel. Du kan behöva sy två eller flera tygstycken för att få den bredd du behöver och sedan klippa tyget ner till rätt storlek.
Sömnad lockets Dragsko Hölje
6

runda hörnen med sax så hörnen av dragsko hölje fungerar smidigt.
7

Vik kanterna på tyget över 1 1/2 inches mot avigsidan av tyget . I de rundade hörnen, kan du behöva överlappa tyget något som du gör en veckad fan. Du vill dragsnöret ska kunna strömma in runt hörnen smidigt. Nåla. I mitten av ena änden (fram-eller baksidan av båten) lämnar en 3-tums avsnitt unpinned. Detta kommer att vara där sladden matas in i höljet.
8

Sätt ditt tyg ponton skydd under trycket foten av din symaskin på den vänstra sidan av den 3-tums center hölje öppnas. Du arbetar med en massa tyg. Du kan finna det nödvändigt att stötta tyget på ett stort bord eller stol eller ha en andra person hjälpa till att hålla det som du matar höljet kanten genom maskinen.
9

Sy nålas höljet på en sy maskinen med en raksöm och en 1 1/2-tums sömsmån. Använd en nål symaskin avsedd för kraftigt tyg. Enligt Sömnad och Craft Alliance, har en 70/10 till 110/18 nål en stark axel och används för tungt material. Sy inte den 3-tums avsnitt stängd. Sy tills du kommit till rätt sida av 3-tums hölje. Ta bort stiften.
10

Mät höljet längs fyra sidor av locket. Multiplicera denna mätning med 1/2. Klipp till en bit polyesterkord till denna mätning. Anslut en stor säkerhetsnål genom en sladd änden. Anslut en säkerhetsnål genom den andra sladden änden och till höljets öppning. Trä stiftet /kabeln genom höljet genom höljet öppningen. Lämna sladden hängande från vardera sidan av höljet.
11

Dra ponton locket på båten. Ordna hölje /sidor runt båten. Höljet öppningen bör vara på fram-eller baksidan av pontonen. Dra sladdar att dra locket till pontonen dimensioner. Knyt i knut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103685.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.