Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Skaffa en avdelning Båt Bärgning

Det finns ett antal omständigheter under vilka du kan behöva skaffa en bärgning titel för en båt. Sjunkna båtar som är återvunna, övergivna båtar som finns på din fastighet och skadade båtar som köps för skrot är alla exempel på bärgade båtar. Ofta har dessa båtar inte har en befintlig titel, så en bärgning titel utfärdas för att visa äganderätten till fartyget. Att veta hur man får en bärgning titel är viktig för alla som sysslar med inoperabel båtar. Saker du behöver
Körkort
Boat beskrivning
Visa fler instruktioner
1

Ta den befintliga båten titel, om närvarande, till expediten av domstol. Expediten kommer att avbryta titeln, dom den värdelös när det gäller att sälja båten som manövreras fordon. Hoppa över detta steg om ingen titel är närvarande.
2

Bestäm vilken myndighet kontrollerar ärenden båt titel i ditt tillstånd. Det är ofta Department of Motor Vehicles, men i vissa länder är det Department of Revenue. I vissa stater, såsom Texas, faller båt registrering under ledning av statens vilt kontoret. Gå till den aktuella platsen för att ansöka om båten bärgning titel.
3

Ta ett nummer och vänta på din tur. När ditt nummer ropas, förklara för expediten att du har en obrukbar båt och behöver en bärgning titel. Du kommer att bli ombedd att fylla i ett formulär.
4

Fyll i formuläret. Du behöver din personliga information, såsom ditt namn, adress och födelsedatum. Du behöver också information om båten, såsom dess slag, dess längd och färg. Om det finns några serienummer eller andra markeringar på båten, måste du också lämna denna information.
5

tillbaka blanketten till expediten. Om du har en inställd titel, hand i annulleras titeln med formuläret. Likaså om du köpte båten som skrot, överlämna en kopia av köpebrevet också. Du kommer bli ombedd att lämna ett giltigt körkort eller annan annan form av foto-ID för att verifiera din identitet. Detta är oftast en annan statligt utfärdad legitimation. Expediten kommer in den nödvändiga informationen, kommer sedan att lämna in ansökan för en båt bärgning titel.
6

Betala titeln avgiften, sedan vänta på titeln för att komma fram med posten. Beloppet kommer att variera från land till land. Det kan till och med variera från län till län inom samma stat. Efter det att informationen lämnas in och avgiften har betalats, kommer titeln anländer med post i fyra till sex veckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104402.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.