Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur du ansluter en Perko Battery Switch

Perko tillverkar batteri växlar som gör att du kan växla mellan två batterier. Fiskare behöver full batterikraft att veva sin motor och flytta till ett annat område. Även flytande eller trolling med lampor och tillbehör i timmar, tömmer batteriet långsamt och inte ladda från motorns generator. Den Perko switch tillåter användare att byta från ett batteri och låter andra ta betalt samtidigt att ge start ström och kraft för tillbehör. Saker du behöver Sida 2 batterikablar med ringen slutar Sida 2 batterier
Visa fler instruktioner
1

Vrid vingmuttern på positiva batteri klämman på startlinjen Batteriet moturs för att lossa den. Dra vingmuttern och batteri klämma rakt upp och bort batteriet.
2

Sätt en ring änden av en batterikabel över den positiva batteripolen. Placera vingmutter på terminalen och vrid medurs för att dra åt den. Addera 3

Lossa vingmuttrar på baksidan av Perko omkopplaren och ställ dem åt sidan. Det finns tre terminaler med vingmuttrar på baksidan av omkopplaren. Placera den andra änden av batteriet kabelns ring på terminal # 1 på baksidan av Perko switch. Placera vingmutter över ringen och vrid medurs för att dra åt den.
4

Ta den positiva batterikabeln på extra batteri för varselljus och tillbehör. Placera ena änden av den andra batterikabeln på denna terminal och den andra änden på plint # 2 på baksidan av Perko switch. Dra åt vingmuttern på varje ände medurs.
5

Placera den positiva batterikabeln från motorn på den gemensamma anslutningen av Perko strömbrytaren och dra åt vingmuttern på det.
6

Vrid Perko byta till # 1 för att starta och köra motorn när generatorn laddar batteriet # 2. Vrid omkopplaren till # 2 när du använder tillbehör som lampor och radio för att spara på energin i batteriet # 1 och låta generatorn att ladda batteriet # 1.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104058.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.