Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man gör flottar av bambu och Tubes

Bambu är jättepandan delikatess val, ett av de snabbast växande växterna på jorden. Enligt David Farrelly, författare av "The Book of Bamboo," har det jätte gräset varit kända för att växa så mycket som 4 meter i 24 timmar. Bambu finns i en mängd olika klimat, från tropiska öar till iskalla bergen. På grund av den ihåliga karaktär intermodala regionerna polerna, flyter bambu och är ett utmärkt val när man bygger en flotte --- oavsett om en hobby eller i en överlevnad situation. Saker du behöver
Bamboo
uppblåsbara rör
Rope
Saw
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Place tre bambupoler på marken som ska användas som diabilder för att stödja flotten under byggandet.
2

Cut 10 bambu stolpar till 6 meter i längd med sågen. Ställ bambu stolpar parallellt med varandra, vinkelrätt på bilderna.
3

Lash bambu stolpar till varandra, två i taget, ca 6 inches från slutet av stolpen. Se till att knuten på varje surrning är säker. Upprepa processen för alla sex stolpar, sedan flytta till den motsatta sidan av polerna och göra samma sak.
4

Mät bredden på bambu flotte och skär två bitar av bambu till den uppmätta längden. Placera ett bambu stycke 2 fot ut från mitten av flotte. Placera den andra bambu bit 2 meter ut från centrum av flotte i den andra riktningen. Lash båda bitarna på plats med hjälp av rep.
5

Ta hjälp av en vän som hjälper dig att vända flotten över på bilderna. Spräng tre kraftiga uppblåsbara rör, vardera mäter minst 4 meter i längd. Ställ rören på bambu diabilder, kör längden på flotten. Lash rören på plats.
6

Vänd flotten över och antingen använda bilderna för att styra flotten till vattnet eller bära flotten till vattnet. Starta bambu flotte och segla iväg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104101.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.