Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur köra min inombordare Båt i min utfart

Båtmotorer förlita sig på en leverans av färskt vatten för att förhindra överhettning. Båtar använder också vatten som smörjning för propelleraxeln och rodret. Under våren, många inombordsmotorer ägare får sina båtar redo för en lång sommar är värt att använda, men de vill vara säker på att motorn startar och kör innan de bogsera båten till lanseringen. Detta kan åstadkommas genom att fästa en trädgårdsslang till motorns sötvatten intag. Saker du behöver
trädgårdsslang
Stoppklossar
Visa fler instruktioner
1

förbereda båten för användning genom att lossa de åtgärder som vidtagits under vinterförvaring processen. Detta inkluderar att installera om batteriet, ta bort tejpen från avgaser klaffar, kontroll av oljenivå och återansluta några slangar du har tagit bort före förvaring båten.
2

Flytta båttrailer till en plats i uppfarten som är nära en vatten tapp. Om möjligt, parkera den på en plan yta på uppfarten. Placera stoppklossar mot båda sidor av släpvagn däck så att den inte rullar ner på uppfarten.
3

Öppna motorhuven och lokalisera slangen sötvatten intaget. Det bör vara placerad mot den bakre delen av motorn, och den har en kvinnlig fastsättning ansluter hanänden av en trädgårdsslang. Öppna locket och bifoga en trädgårdsslang till den här adaptern, och anslut den andra änden till tappen.
4

Vrid motorn på, medan en vän förvandlar vattnet samtidigt. Hålla båten i neutralläge. Slå inte vattnet på fullt tryck, eftersom det kan skada tätningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104458.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.