Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man spränga båtbotten

I botten av din båt är ofta den del som behöver det allra mest rengöring. Detta är det område som faktiskt sitter i vattnet med massor av smuts, skräp och andra material som kan förorena och även orsaka skador på ytan av din båt. För att undvika dessa problem, kan du spränga botten av båten regelbundet med en högtryckstvätt. Högtryckstvätt blaster båten ytan med en kraftfull ström av vatten för att avlägsna smuts och skräp innan det kan bli ett problem. Saker du behöver
Pressure Vehicle bricka
rengöringsmedel
Roterande skurborste fastsättning
Visa fler instruktioner
1

Fäst högtryckstvätt till en vattenledning linje. Tillsätt rengöringsmedel du använder för att pressa tvätta båtbotten till den utsedda reservoaren av högtryckstvätten. Ett fordon rengöring produkt kommer att fungera bra.
2

Använd 25 graders munstycket på högtryckstvätten. Detta kommer att ge dig tillräckligt med ström för att rengöra båtbotten, men bör inte skada ytan eller remsor färgen. Addera 3

Spray ner båtens botten med hjälp av munstycket på högtryckstvätten. Spraya varje område för totalt fem till tio minuter, men hålla sig i rörelse runt båten för att hålla alla områden våt. Spraya med en 90 graders vinkel för att skydda båten ytan.
4

Bifoga en roterande fäste skurborste till högtryckstvätten om du kan fortfarande se smuts och skräp. Flytta skurborste längs båtens botten i en cirkelrörelse för att rensa bort envis smuts och skräp.
5

Skölj båtens botten med vanligt vatten för att rengöra bort tvål rester.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104743.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.