Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man tar bort Outboard Propellrar

An outboard båt har en motor monterad på aktern på båten. Motorn driver propellern som i sin tur driver båten genom vattnet. Om en prop blir böjd eller skadad måste den bytas ut. Innan du installerar ny prop den gamla måste bort. Fördelar med utombordsmotorer är tillgängligheten till axeln och förmåga att anskaffa det ur vattnet för prop förändring. Saker du behöver
ren trasa
Small mallet
platt skruvmejsel
Ström Ratchet och uttag
Spray smörjmedel
Visa fler instruktioner
1

Ta axeln upp ur vattnet och drar ur kontakten motorn gnista och ledningar batteri för säkerheten. Torka bort smuts eller växter från axeln och prop området.
2

Ta bort muttern hållaren håller prop mutter. Mutter hållarna är antingen sprintar eller brickor mutter. Placera en trasa över den öppna änden av saxsprinten och klickar på den med klubba för att poppa ut stiftet av muttern. Om muttern hållaren är en bricka, bända upp det och av med hjälp av spetsen på en platt skruvmejsel.
3

Montera en sockel till prop mutter. Justera eluttag så det varv moturs och skruva loss muttern från mitten av prop. Om det sitter fast, spraya smörjolja på muttergängorna och låt den suga in och sedan försöka skruva igen.
4

Dra prop ut från den kvarhållande bulten när muttern tas bort.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104397.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.