Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Typer av Motorbåt

Motorbåtar är vatten fartyg drivs med förbränningsmotorer som vänder en propeller eller driva en jet pump för att driva fartyget. Motorbåtar är motoriserade cruising fartyg som används för fritidsaktiviteter. Tekniskt, även en segelbåt, om den är i drift med en motor, är en motorbåt. Motorbåtar kan delas in i två grundläggande typer beroende på hur deras motor är installerad. Inombordare

Inombord motorbåtar har motorn permanent monterad inom skrovet på motorbåt. Motorbåtar och kryssare motor är två utmärkta exempel på denna typ av motorbåt. Varje båt eller fartyg, om det har en permanent monterad motor, är en inombords motorbåt.
Utombordare

utombordsmotor har tillfälliga, bärbara motorer som skruvas eller kläms fast att aktern av båten, eller in i en väl inom båtens skrov. Kanoter, jollar och gummibåtar, om de har en motor bifogas, allt räknas som utombordsmotor. Faktum är att alla fartyg du bifoga en tillfällig motor till kvalificerar sig som en utombordare motorbåt.
Speedboats

Speedboats är en populär form av motorbåt. Det finns en mängd olika stilar av snabbgående båtar, men de flesta är små och byggda för agility. Dessa båtar används för att dra vatten skidåkare och skära över vågorna med fart och finess. Dessa båtar kan byggas till ägarnas specifikationer eller så kan du köpa basmodeller.
Motorbåt med canopy
Motor Cruisers.

motorbåtar är en annan populär form av motorbåt. Dessa båtar kommer i många stilar, från en liten enkel kryssare för korta resor för ett fåtal passagerare, till mer påkostade kryssare för längre resor och fler passagerare. Dessa båtar kan idrotten boende som ett kök för matlagning, sovrum, och duschar. Däck områden kan variera i storlek, och kan komma utrustade med sittplatser, tak och andra bekvämligheter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103526.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.