Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Yamaha 150 fyrtakts utombordsmotor Specifikationer

Även Yamaha Motor Company är kanske mest känd för sina fritids fordon såsom motorcyklar och ATV, expanderade den japanska konglomeratet sin tillverkning till de vatten som i slutet av 1980, när dess första båtmotor debuterade . Sedan dess har Yamaha släppt dussintals utombordsmotorer. I slutet av 2010 erbjöd Yamaha F150, en kraftfull fyrtakts utombordare kan 150 hästkrafter. Engineering

F150 utombordare har en fyrcylindrig motor med dubbla överliggande kammar. Motorn hade ett varvtal intervallet 5.000 till 6.000 och förbränningskammaren förskjutning av 2.270 cc (162,9 cubic inches). Yamahas F150 presenterade en generatoreffekt på 35 ampere vid full gas, ett kompressionsförhållande på 9,0 till 1,0, och en utväxling på 2 till 1. Addera Systems

F150 motorer inkluderar wet-sump smörjapparaterna och bränsleinsprutningssystem. De kommer också utrustad med elektriska förrätter och transistoriserade tändningar spole med mikrodatorer.
Mätningar

Vägning £ 476. (261 kg), kan F150 passar skaftlängder av 20 till 25 inches. Den F150 utombordare kom med en California Air Resources Board rating av tre stjärnor och en treårig garanti för personlig båtliv. Om den används för kommersiella ändamål, är garantin bra för bara ett år.
Funktioner och alternativ

Standard funktioner för F150 har en motor-sensing varningssystem, en korrosionsskyddssystemet, power trim och tilt, fjärrstyrning och sötvatten flush. Den F150 utombordare var tillgänglig med ett antal valfria funktioner, inklusive en motor stop-switch snodd, en Bränsleövervakningsinstrument och en multifunktionell hastighetsmätare. Köpare har möjlighet att ta med en multifunktionell varvräknare, Yamaha propellrar och Command Mätare Link.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104018.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.