Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man registrerar ett dokumenterat Vessel

stater som är på kusten, såsom Kalifornien, inte begära att fartyg som har dokumenterats av den amerikanska kustbevakningen att vara registrerade i staten. Dock måste ett fartyg som inte är dokumenterad, men har registrerats i en annan stat som skall registreras vid Department of Motor Vehicles (DMV). Detta krävs inom 120 dagar som för fartyget i staten. Andra kuststater som Florida kräver någon typ av fartyg som fiskar på allmänt vatten som ska registreras. Instruktioner
Kalifornien
1

ner och fylla i ansökan båten registrering (formulär BOAT 101).
2

Ta den ifyllda blanketten till din lokala DMV kontor med bevis på ägande. Detta kan inkludera ett köpebrev, en faktura, ett certifikat eller ursprung eller en out-of-state titel.
3

Betala avgiften båt registrering som kan variera från $ 19 till $ 37, beroende på din uppehållstillstånd och år för registreringen.
4

Mail dokumentationen till CA Department of Motor Vehicles, PO Box 942.869, Att: Vessel avsnitt, Sacramento, CA 942.690 till 0001 Addera Florida
5

Ladda ner och fylla i ansökan om registrering (blankett 82040) katalog..
6

Ta den ifyllda blanketten till din lokala skatteindrivare kontor i staden eller länet där du bor, tillsammans med ett dokument som visar bevis på ägande. Detta kan inkludera ett köpebrev, en faktura, ett ursprungsintyg eller en out-of-state titel.
7

betala anmälningsavgiften som kan variera från $ 7,25 till $ 126,25, beroende på storlek av båten du registrerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104465.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.