Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Tips om att köpa en begagnad båt

Båtliv är en rolig och avkopplande hobby som kan vända stressande för båtägare som befinner sig hantera båt reparationer. Medan en begagnad båt kan ge prisvärda tillgång till båtlivet världen, skapar fel båt dyra huvudvärk istället. Det är viktigt att inspektera en begagnad båt mycket noga innan du köper den. Blivande båtägare som inte vet vad de letar efter bör överväga att köpa sina begagnade båt från en ansedd båt återförsäljare. Betrakta en återförsäljare


Endast mycket erfarna båtägare ska köpa en begagnad båt utan fördelen av en återförsäljare. En ansedd återförsäljare kan förväntas sälja kvalitet begagnade båtar. Dessutom kan återförsäljare hjälpa båtägare att hitta rätt båt för sina specifika behov och hjälpa dem att bygga en realistisk budget. Många nya båtägare är inte medvetna om de många kostnader inblandade i att äga en båt. Återförsäljare är lätt tillgängliga att hjälpa till med delar, reparationer och vinterförvaring.
Titta under vattenlinjen

När man överväger att köpa en begagnad båt, se till att titta på alla av det. Aldrig köpa en begagnad båt utan att se det ur vattnet och få en ordentlig titt på alla de delar som normalt sitter under vattnet. Sprickor och blåsor på gelcoaten under båten är problem som måste fastställas, och kan vara mycket svårt att se under båten skrovets färg. Båtar som tillbringar tid på en släpvagn börjar ofta med blåsor och sprickor i områden där släpvagnen stöder båten. Det är också viktigt att kontrollera båtens köl för repor och sprickor, vilket kan vara ett tecken på att båten har jordad.
Kontrollera motorns


Båtmotorer är dyrare än bilmotorer och är inte billigt att byta. Det är viktigt att ta en begagnad båt för en provkörning innan de köper den och för att undersöka motorn noggrant. Titta och se om motorn är ren, så noggranna båtägare ofta torka sina motorer, särskilt efter en körning i saltvatten. Motor rost och gummy smuts runt tätningar och packningar är tecken på problem. Om motorn har en mätsticka vara säker på att dra ut och inspektera oljan. En foamy film på oljan är ett tecken på gamla, försummade tätningar och potentiella sprickor. Det är också viktigt att se till att båtens länspumpen fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103710.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.