Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Yacht Avsättning List

Yachts är stora fartyg som kan vara mycket dyrt att äga, driva och charter, men är ett perfekt sätt att resa på öppet hav för långa tidsperioder. De är lyxiga och relativt säkra, antar dem ombord vet riktiga segling tekniker och kan styra en större båt på havet. Det finns vissa bestämmelser som alltid bör tas med dig när du tar en båt på en resa. Konserverad eller frystorkad mat

icke ömtåliga livsmedel ska föras och kan lagras på en hylla eller i en livbåt i händelse av att båten blir strandsatta, sänkor eller du förlorar el. Dessa bestämmelser omfattar konserver såsom bönor, frukt och grönsaker och nötter och torkat kött som ryckig, som kan ätas, och kommer inte att förstöra medan du väntar på att bli räddade eller åtgärda problem med båten.
Vatten

En stor mängd dricksvatten bör också vara ombord på båten i fall du blir strandsatta, eftersom en brist på rent dricksvatten är den farligaste delen av att vara fast på havet under en lång period tid. Många liter vatten bör vara lättillgänglig och det bör inte vara beroende av gas eller el. Den enda nackdelen är att detta vatten är ganska tung och kan vara svår att spara om båten börjar sjunka.
Säkerhet och kommunikationsutrustning

Flytvästar bör finnas tillgängliga för varje medlem av besättningen och alla passagerare, samt några extra för försiktighetsåtgärder. En säkerhets-båt eller flotation flotte bör också vara ombord. Besättningen ska veta hur man ska släppa denna båt eller blåsa upp flotten i händelse av en nödsituation. Kommunikationsutrustning som en radio, mobiltelefoner eller fyrar bör också vara ombord, tillsammans med signal nödraketer.
Kryddor och färsk mat
Kryddor

kommer att vara nödvändigt för att hålla maten fräsch och göra det smakar bättre. Och medan färska livsmedel inte kommer att hålla i händelse av ett skeppsbrott eller en katastrof, det är en bra sak att ha ombord så att måltider av fisk, ägg eller kött kan tillagas på ett formellt sätt och göra resandet i en yacht verkligen det bästa sätt att resa på öppet vatten. Allt detta livsmedel kommer att vara beroende av ett kylsystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103652.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.