Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Installationsinstruktioner för en Attwood Länspump

Installera en Attwood länspump i båten är en ganska okomplicerad process som tar ungefär en timme. En länspump tar bort vatten som läcker in i botten av båten medan du är på vattnet. Attwood tillverkar ett brett utbud av länspumpar för att passa behoven hos varje båtägare. Köpa ett kit från din lokala båt butik. Du måste redan ha ett utlopp hål i båten för att kunna installera en Attwood länspump. Saker du behöver
Borrmaskin 7 # 8 rostfria skruvar
3-av-3-tums marin plywood
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner

1

Ta bort pumpen från botten av länspump genom att vrida huvudet moturs med handen.
2

placera avsnittet botten silen i pumpen på en bit av marin plywood. Fäst silen sektionen till plywood med rostfria skruvar och en borrmaskin.
3

Installera pumpen på basen genom att vrida pumpen medurs tills du hör fästorgandelarna clips griper in.

4

Placera länspump i botten av båten. Se till att pumpen är på den lägsta delen av båten. Fäst marin plywood i botten av båten med rostfria skruvar och en borrmaskin. Montera en skruv i varje hörn av marin plywood.
5

Skjut på slangen gummipip fast i fästet på länspump med handen. Installera slangklämman som kom med satsen runt gummislangen vid montering. Dra åt slangklämman med en skruvmejsel.
6

Dra den svarta kabeln från länspumpen till batteriet. Placera den svarta kabeln till den negativa batteripolen och dra åt med en skiftnyckel.
7

Dra röda "switch" tråden till förarplats. Montera omkopplaren på instrumentbrädan med hjälp av de medföljande skruvarna och en skruvmejsel. Det är bäst att dra den längs sidan av båten för att hålla den ren och torr. Fäst kabeln till ledningen utgången på strömbrytaren genom att trycka på kontakten på switchen.
8

Route den andra röda kabeln med den in-line säkring från terminalen utgång på switchen till batteriets post. Dra batterikabeln till batteriet med en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104052.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.